Haber Detay
Genç Orta Kuşak Sanatçıların `Bugün` Sergisi İKÜSAG’da

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi (İKÜSAG), 2017-2018 sanat sezonunun 4'üncü sergisinde, genç orta kuşak sanatçıları ağırlıyor. Beyza Boynudelik, Meltem Sırtıkara, Merve Şendil, Cemile Kaçmaz, Zeynep Belerve Elif Öner’in eserlerinden oluşan 'Bugün' sergisi, 7 Şubat Çarşamba günü sanatseverle buluştu.

Tuval üzerine akrilik boya ve karışık tekniğin kullanıldığı eserlerin yer alacağı karma sergide; genç orta kuşağın kişisel ve toplumsal deneyimleri, yine genç orta kuşak bir grup sanatçının gözünden aktarılıyor.

7 Şubat Çarşamba günü saat 15.00’te İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy yerleşkesinde gerçekleştirilen açılış kokteyli ile kapılarını açan sergi, 7 Mart’a kadar İKÜSAG’da ziyarete açık olacak.

<< TÜM HABERLER

2018-02-07 15:37:55