Haber Detay
24 Kasım Öğretmenler Günü

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün 24 Kasım 1928’de Millet Mektepleri Başöğretmeni unvanını aldığı günün anısına ve kutsal öğretmenlik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, Üniversitemizde panel ve söyleşi yapılacaktır. Mütevelli Heyet Onursal Başkanımız İnş. Yük. Müh. Fahamettin Akıngüç, Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Bahar Akıngüç Günver ve Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Güzel’in de katılımıyla gerçekleştirilecek programda; İstanbul Kültür Üniversitesi mezunu 4 öğretmenin konuşmalarının yanında Devlet Konservatuvarı ​​Piyano Anasanat Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Ülkü’nün piyano dinletisi ve konuşması da yer alacaktır.

<< TÜM HABERLER

2017-11-23 10:28:05