Kağıthane Otizm Anaokulu 3. Sınıflar Proje Sergisi

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ile Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kağıthane Şubesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği  sosyal sorumluluk projesi  kapsamında “Kağıthane Otizm Anaokulu  3. Sınıflar Proje Sergisi”  6 Ekim 2017 Cuma günü  saat 13:30 ‘da Kalyon Otel ‘de gerçekleştirilecektir.

Kağıthane Otizm Anaokulu Sosyal Sorumluluk Projesi, 2016-2017 akademik yılı  bahar yarıyılında başlatılmış olup İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı  Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinin tümünün katılımı ile

Doç.Dr. Rana Kutlu, Öğr.Gör. Dr. Vehbi Tosun, Öğr. Gör. Sevinç Ormancı, Öğr. Gör. Mehmet Hakan Yılmazer, Araş.Gör. Orkan Zeynel Güzelci  yürütücülüğünde  ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kağıthane Şubesi Başkanı Sayın Tülay Kesebir’in  destekleriyle gerçekleştirilmiştir.

<< TÜM HABERLER