İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı 2. Sınıf Bitirme Projeleri Sergilendi

İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı 2. Sınıf Bitirme Projeleri sergisi 03.05.2017 tarihinde İncirli yerleşkesinde açıldı.
    Yrd. Doç. Dr. Tayfun Kaynaş’ın da katıldığı sergimizde cihazlar çalıştırılarak sunumlar yapıldı.
    Pamuk şeker cihazı projesi, dondurma makinası projesi, elektrikli çit projesi, fotovoltaik sistemli havuzlu park projesi ve arıtmalı su sebili projesi yapılan projeler arasında yer aldı.
    Bu projelerden Pamuk Şeker cihazından okuldaki öğrenci ve hocalara pamuk şeker yedirildi, aynı şekilde dondurma makinasından dondurma ikramları oldu ve su sebilinden de musluk suyu arıtılarak soğuk ve sıcak içme suyu elde edildi.

<< TÜM HABERLER

2017-05-05 16:46:23