Girişimici Yenilikçi Üniversite Endeksi Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Girişimici  Yenilikçi Üniversite Endeksi Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Girişimci Yenilikçi Üniversite Endeksi Komisyon Toplantısı İKÜ Ataköy Yerleşkesi’nde 28 Eylül 2017 tarihinde düzenlenmiştir. Söz konusu toplantıda öncelikle İKÜ Rektör Yardımcısı ve Teknoloji ve Proje Destek Birimi (TPDB) Başkanı Prof. Dr. Nihal Sarıer, 2012 yılından beri Türkiye’de üniversitelerin girişimcilik ve yenilikçilik performanslarına göre değerlendirildiği Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi boyutları hakkında detaylı bilgi verdi ve son üç yıla ait İKÜ’nün ilgili Endeks boyutları kapsamındaki verilerini değerlendirdi. İKÜ İş Geliştirme, Endüstriyel ve Sektörel İlişkiler Birimi Başkan Yardımcısı Öğr.Gör.Tahir Naci Özoktaş ise Girişimcilik Yaklaşımında Mentorluk ve Danışmanlık isimli sunumunda, girişimcilik alanındaki temel yaklaşımlar, girişimci iş fikirlerinin nasıl oluşturulduğu ve girişimcilik alanında işletmelerin ne tür destekler kullanabileceği konularında görüşlerini  katılımcılarla paylaştı.

İlgili Komisyon Toplantısında gerçekleştirilen sunumlar aşağıda yer almaktadır:

İKÜ Rektör Yardımcısı ve TPDB Başkanı Prof.Dr.Nihal Sarıer, Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sunumu için lütfen tıklayınız.

İKÜ İş Geliştirme, Endüstriyel ve Sektörel İlişkiler Birimi Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Tahir Naci Özoktaş,  Girişimcilik Yaklaşımında Mentorluk ve Danışmanlık sunumu için lütfen tıklayınız.

<< TÜM HABERLER

2017-10-02 14:48:25