2017-2018 Akademik Yılı Oryantasyon Günleri

14-15 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen Akademik Yılı Oryantasyon Programı öğrencilerin mutlu ve başarılı bir öğrencilik dönemi geçirmenin ipuçlarını içeren bir program olup üniversitede yaşam, bölüm ve aile oryantasyonları, öğrenci kulüpleri tanıtımı, dans gösterileri ve tanış-katıl etkinlikleriyle gerçekleştirilmiştir. İş dünyasında kendisini kanıtlamış yöneticiler eşliğinde söyleşiler gerçekleştirildi.

Eren ÇAMLIKAYA – Yenibiriş CTO , Mehmet Zeki TUĞRUL –Süt Kaynağı CEO / Genel Müdür ,   Serdar KESKİN - The Others Kurucu Ortak,CEO , Kaan ŞAHİN-Rolls Royce Motor Car Marka Yöneticisi

Eğitim-Öğretim hayatında yeni bir döneme adım atan öğrenciler ve öğrenci ailelerine Kültür Üniversitesi değerleri aktarılmıştır.

<< TÜM HABERLER

2017-09-18 16:04:38