Miskolc Üniversitesi’nden Dekanımız Prof. Dr. Dr. h.c. Bahri Öztürk'e Onursal Doktora

23 Ekim 2014’de Almanya’nın en köklü Üniversitesi  Giessen Justus – Liebig Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof.Dr.Bahri ÖZTÜRK’e, bir Türk hukuk bilim adamına verilen ilk paye olan,onursal doktora payesi takdiminin ardından; bugün de 23 Haziran 2016’da Macaristan’ın en eski Üniversiteleri’nden Miskolc Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından Dekanımız Prof.Dr.Dr.h.c.Bahri ÖZTÜRK’e Miskolc Üniversitesi’nde yapılan büyük bir törenle onursal doktora payesi takdim edilmiştir. Hocamız, törende yaptığı ve ilgi ile izlenen konuşmasında Yeni Ceza Adaleti Sistemi reformunun ülkemize neler kazandırdığını anlatmış; Avrupa Birliğine üye bazı ülkelerin Türkiye karşıtı anlamsız ve tutarsız tutumlarını eleştirmiştir.

<< TÜM HABERLER