Sitede Rehberde
Kurumsal İletişim ve Tanıtım Birimi

Haber ve Etkinlikler

Basın ve Medya İlişkileri

Basın ve Medya İlişkileri, İstanbul Kültür Üniversitesi Kurumsal iletişim birimine bağlı olarak sürdürülmektedir. Basın ve Medya İlişkileri, üniversitemizin kurumsal kimliğinin güçlendirilmesi, yerel, ulusal ve uluslararası medya ve basınla olan ilişkilerin geliştirilerek sağlıklı bir zeminde sürdürülmesine yardımcı olma görevini üstlenmiştir.

İstanbul Kültür Üniversitesi hakkındaki yayın ve haberleri ayrıca üniversitemiz tarafından yapılan duyuruları buradan takip edebilirsiniz. Aşağıdaki e-mail adresine göndereceğiniz e-mail'e en kısa zamanda yanıt vererek size yardımcı olmaya çalışacağız. Üniversitemiz ile ilgili tüm basın bültenlerine www.kurumsalhaberler.com adresinden ulaşabilirsiniz.

İletişim:
Aslıhan Sönmez