Haber Detay
Kültür` lü Her Zaman Bir Adım Önde

İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi, İKÜ mezunlarının istihdam olanaklarının artırılması, iş dünyasına hazırlıklı bir giriş yapmaları ve dijital ortamlarda kendi markalarını oluşturmaları amacıyla Yenirbiriş.com işbirliği ile "İşe Hazırım" sertifika programını hazırladı.

11 Temmuz 2017 Çarşamba günü İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Güzel ve Yenibiris.com Ürün ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdürü Eren Çamlıkaya'nın katılımıyla “İşe Hazırım” sertifika programı protokolü imza töreni İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

İmza töreninin ardından basın mensuplarına verdiği demeçte İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Güzel, “İşe Hazırım” programın hem sektörün beklentisini karşılayacağını hem de İKÜ öğrencilerine güzel bir hizmet olacağını belirtti. Yenibiris.com Ürün ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdürü Eren Çamlıkaya ise Yenibiriş olarak Türkiye'de ilk defa bir üniversite ile bu kadar kapsamlı bir protokol imzaladıkları için çok gururlu olduklarını ve programın adaylara büyük bir avantaj sağlayacağını vurguladı.

Türkiye'de ilk defa gerçekleşen program kapsamında, “İş İngilizcesi”, “Kişisel Kariyer Planlaması ve Kendini Tanıma”, “Etkili Sunum Hazırlama Teknikleri”, “Etkili İletişim Teknikleri”, “Zaman Yönetimi”, “Kurum İçi Çatışma Yönetimi”, “Girişimcilik ve Networking”, “Özgeçmiş Oluşturma ve Kariyer Kaynakları”, “Mülakat Teknikleri”, “İş Hayatında Verimlilik Araçları Kullanımı” modüllerinden oluşan online eğitim programını başarı ile tamamlayarak "İşe Hazırım" sertifikasına sahip olan İKÜ mezunları, yenibiriş.com'dan yapacakları iş başvurularında özel bir profil oluşturabilecek ve işverenler tarafından ayrıcalıklı olarak görüntülenme fırsatı elde edecek.

Basında da yankı bulan “İşe Hazırım” programı ile İstanbul Kültür Üniversitesi mezunları iş hayatına ve kariyerine bir adım önde başlama fırsatı bulacak.

<< TÜM HABERLER

2017-07-13 10:33:50