Haber Detay
İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Grupları

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun 2. Maddesi (1) bendi gereği; staj başvurularınızda istenen 16 saatlik İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi tarafından organize edilmiştir. Kayıt yaptıran öğrenci sayımız 855 tir. Bu durumda verilecek eğitimin kalitesi ve salon durumu göz önüne alınarak kayıt yaptıran ilk 100 kişi 15 Nisan ve 22 Nisan 2017 Cumartesi günlerinde 09:00-18:00 Saatleri arasında bu eğitimi almışlardır. Diğer gruplara ait eğitim tarih, saat ve yer bilgilerine   buradan erişebilirsiniz.

Konuyla ilgili duyuruları Üniversitemiz web sayfamızdan, CATS ana sayfadan ve Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Biriminin web duyuruları ve sosyal medya sayfalarından takip edebilirsiniz.

NOT: Katılım Belgesini almasının aciliyetini belgelendiren öğrencilerimiz kendilerine uyan gruplara dahil olabilirler. Bu konuda bu eğitimi verecek olan İş sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sayın Cumhur GÜLTEKİN’e başvuru yapabilirler.

(Tel: 0212 498 4328     email: c.gultekin@iku.edu.tr Ataköy Kampüsü B1 katı)

<< TÜM HABERLER