Haber Detay
''Hayallere Güç Ver''

İstanbul Kültür Üniversitesi Genç Kızların Hayallerine Destek Veriyor

İstanbul Kültür Üniversitesi ve kişisel bakım markası Watsons’ın işbirliğiyle “Gliss ile Desteğin Yeter, Hayallere Güç Ver” projesi hayata geçti.

Türkiye’nin genç kızlarını hayal kurmaya teşvik etmek amacıyla İstanbul Kültür Üniversitesi, Watsons ve saç bakım markası Gliss, “Gliss ile Desteğin Yeter, Hayallere Güç Ver” sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Lansmanı 8 Mart Kadın Günü’nde gerçekleştirilen proje kapsamında yaratıcı iş fikirleri olan genç kızları cesaretlendirmek ve hayallerini gerçekleştirmeleri adına onlara destek olmak amaçlanıyor.

Ayşe Kucuroğlu, Aslışah Alkoçlar, Ayşe Tolga, Başak Dizer Tatlıtuğ ve Yasemin Özilhan gibi cemiyet hayatının ünlü kadınlarının da yer aldığı projede yaratıcı fikirler, özel tasarlanmış saç küpeleriyle birlikte satışa sunulacak Gliss ürünlerinden elde edilen gelirle desteklenecek.

Genç kızlara girişimcilik konusunda destek vermek amacıyla ortaya çıkan proje kapsamında İstanbul Kültür Üniversitesi’nde “Yaratıcı İş Fikirleri Kampanyası” düzenlenecek. Son başvuru tarihi 5 Mayıs 2017 Cuma günü olarak belirlenen yarışmada, ilk 5 yarışmacı arasına giren öğrencilere 3.000 TL ödül verilecek.

<< TÜM HABERLER

2017-03-31 10:45:51