İKÜ, İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI BU YIL EDEBİYAT VE ÇEVRE DİYOR!

İstanbul Kültür Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’müzün geleneksel iki günlük VIATALKS etkinliğinin bu yılki konu başlığı “LITERATURE AND ECOCRITICISM” (Edebiyat ve Çevreci Eleştiri) ve bu alanda dünyaca tanınmış iki kuramcı akademisyeni ağırlıyoruz: Prof. Dr. Scott Slovic (Idaho Universitesi, ABD) ve Prof. Dr. Serpil Oppermann (Hacettepe Üniversitesi, Ankara). İKÜ, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı yazar, şair Prof. Dr. Yusuf Eradam’ın da bir konuşma yapacağı etkinlik programı şöyle:

YER: İKÜ, ATAKÖY Yerleşkesi, Önder Öztunalı Seminer Salonu

30 Mart 2017, Perşembe

• 10.30 Prof. Dr. Scott Slovic’in Açılış Konuşması

• 14.00 PANEL

Oturum Başkanı: Doç. Dr. Işıl Baş (Boğaziçi Üniversitesi, Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü)

KONUŞMACILAR: Prof. Dr. Scott Slovic, Prof. Dr. Serpil Oppermann, Prof. Dr. Yusuf Eradam

31 Mart 2017, Cuma

• 10.30  Prof. Dr. Scott Slovic, İKU, İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri ve konuklar için bir atölye çalışması yapacaktır.

(Konuşmalar İngilizce’dir ve çeviri yapılmayacaktır.)

<< TÜM HABERLER