Erasmus+ 2016-2017 Öğrenim Hareketliliği Uzatma Hibe Tahsisi Sonuçları

2016-2017 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği kapsamında güz ve bahar dönemlerinde öğrenim görmek isteyen öğrencilerin ikinci dönemleri için tahsis edilen hibe dağıtımı sonuçları tıklayınız.

Hibe dağıtım kriterleri aşağıda açıklanmıştır:

• Başvuru formunda dönem tercihini “güz+bahar” olarak belirtilen öğrencilere öncelik verilmiştir. Bu öğrenciler 1. Dağıtımda Üniversite bazında Erasmus puanlarına göre sıralanmıştır.
    • 1. Dağıtımdan sonra kalan hibe, başvuru sonrası dönem uzatan ve Üniversite bazında Erasmus puanlarına göre sıralanan öğrencilere dağıtılmıştır. (2. Dağıtım)

ÖNEMLİ NOT : İkinci dönemlerinde hibe almaya hak kazanan ve kazanmayan tüm öğrencilerle hibe sözleşmesi yapılacaktır. Hibe sözleşmesi için gereken belgeler için tıklayınız.

<< TÜM HABERLER

2017-04-11 15:57:50